Mange gode dager på jobben

- og noen tanker om arkitektur

27/10/2019

Ny kontoradresse og full fart!

Tiden har gått, men vi har ikke stått stille! Det er stadig økende oppdragsmengde og mange spennende prosjekter er i gang. Viktigste nyhet er at Bjørke Arkitektur har flyttet til fantastiske lokaler i en brygge på Bakklandet. Her er vi i full gang med å utvikle et nyskapende fagmiljø sammen med RF Arkitektur og Fasting Arkitekter. Tilsammen har vi bred og lang erfaring, og vi kan vi ta på oss de fleste oppdrag med prosjektering og rådgiving. Døren er åpen for besøk og en prat!
20/05/2017

Ragnhild og Runa har nytt kontor!

Veldig fornøyd med vår egen lille avdeling inne på Digs! Nå har vi enda bedre arbeidsforhold med god plass til skissering, samtaler, møter, modellbygging og byens beste lunsjplass og pub. Velkommen innom for å hilse på!

30/10/2016

Endelig nye nettsider!

Nå er endelig Bjørke Arkitekturs nye og mer samarbeidsvennlige nettsider nesten helt ferdige! Det skal legges ut mer info om mangt – i mellomtiden er det selvsagt bare å ta kontakt hvis du leter etter noe du ikke finner!

Siden forrige oppdatering har det skjedd mye! Stadig flere prosjekter lander på tegnebordet og mange spennende ting er på gang!

16/09/2016

Om mobilioteket i nettavisen Trondheim 2030

Lurer du på hva “mobilioteket” egentlig handler om? Dette pilotprosjektet utføres på oppdrag av Miljøpakken og er et samarbeidsprosjekt av Bjørke Arkitektur, Nice Industridesign og Steffen Wellinger, arkitkekt/NTNU. Fin artikkel i nettavisen Trondheim.2030.no

15/10/2015

Paneldebatt hos Urbanistene

Tenketanken Urbanistene inviterte til paneldebatt om brukerinnvolvering i byutvikling. Midt i Bjørke Arkitekturs interessefelt – og en interessant debatt ble det!

(more…)

08/10/2015

Kommunaldepartementet på besøk

Trondheim ByLab er et av prosjektene i plansatsingen mot store byer fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet.  ByLab har søkt tilskuddsmidler til pilot- og forbildeprosjekter innenfor ulike tema for å fremme bærekraftig og attraktiv byurvikling.

Vårt prosjekt “Mobilioteket” er et av hovedprosjektene i arbeidsrommet “Gatelangs” og vi fikk anledning til å holde en prosjektpresentasjon med fokus på metodebruk, prosess og visjon.
(more…)

25/08/2015

Trondheim Maker Faire 2015

LOGO LABALFrameSlim

De siste ukene har vi designet og bygget “LaBaL” (LAByrint og BALanse) som ble utstilt på Trondheim Maker Faire fredag 28.8 og lørdag 29.8 2015!

Installasjonen er en stooooor utgave av det klassiske labyrintspillet i tre, der man skal balansere en kule gjennom en løype med mange hull.  Vår variant kan spilles både analogt og digitalt:

(more…)

23/07/2015

Nesten ferdig!

Spennende tider! Flere prosjekter er nesten ferdigstilt og mange nye er igang! Her er glimt fra noe av det som fyller tegnebord og tanker for tiden:

(more…)